“Bill And Ted Face The Music” nikad bliže produkciji

Ideja o snimanju trećeg filma iz otkaćene priče o dva tinejdžera koji putuju kroz vreme i svojom muzikim spašavaju svet, već godinama se provlači po filmskim vestima, ali sve do današnjeg dana bila je, nekako, neodređena, nesigurna i slabašna.

Ipak, upornost se isplati, pa ćemo, uz malo sreće, kroz nekoliko godina imati prilike da vidimo Aleksa Vintera i Kijanua Rivsa kao Bila i Teda u novoj avanturi, čiji je trenutni radni naslov “Bill And Ted Face The Music”.

“Bill & Ted’s Excellent Adventure” (1989.) režirao je Stiven Herek dok je nastavak, “Bill & Ted’s Bogus Journey” (1991.) rađen u režiji Pitera Hjuita.

Kris Mateson i Ed Solomon (koji su osmislili i original) vredno rade na novoj priči koja glavne junake smešta nakon radnje prvog i drugog filma u kasnijem dobu njihovih života, pokušavajući da stvore utopiju sa nekim lepim notama. Rečeno im je da će spasiti svet, a sada su u svojim 50-im godinama i još uvek to nisu uradili. Sada imaju brakove, porodice i neispunjeni san im smeta da imaju normalne odnose sa svojim najbližima. Hoće li uspeti da shvate šta nedostaje u njihovim životima i konačno uspeju u svojoj nameri.

Projekat je dobio i svog reditelja. Za film je veoma zainteresovan Din Parisot, a produkciju bi radio ni manje ni više nego Stiven Soderberg. Postoji mogućnost da se ulozi Smrti ponovo nađe Viliam Sedler.

Tako da, za sve ljubitelje ovih, nekada vreoma popularnih filmskih priča, lepe vesti su na pomolu. Još malo čekanja neće teško pasti.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: