“Big Hero 6” kao TV serija na kanalu Disney XD

Animirana akciona avantura iz 2014. godine, “Big Hero 6” , krunisana Oskarom za najbolji animirani film, nastavlja svoju priču, ali u malo drugačijem obliku. Kako navodi The Hollywood Reporter, ovaj film prelazi sa velikog platna na male ekrane i biće prisutan u vidu TV serije na kanalu Disney XD.
Svi oni koji su imali prilike da pogledaju film, znaju da ova priča prati 14-togodišnjeg dečaka Hiroa, tehnološkog genija, i njegovog robota, po imenu “Baymax”, koji sa još četiri člana, “Wasabi”-jem, “Honey Lemon”-om, “Go Go”-om i “Fred”-om, čine neobičan tim superheroja. Film je inspirisan stripom “Marvel Comics”-a i timom superheroja pod nazivom “Big Hero 6” .
Radnja u TV seriji će se nadovezati na događaje iz filma, kada Hiro postaje mladi student na institutu, San Fransokyo Institute Of Technology. Celokupna priča oživljava uz pomoć Marka Mekorkla i Roberta Skulija.
Zvanično je počela produkcija serije, a premijera se očekuje, kao što smo spomenuli, na kanalu Disney XD u 2017.-oj godini. Pogledajte na sledećem snimku i podsetite se ukratko radnje filma.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: