Benedikt Kamberbač u mini seriji “Melrose”

Iako je sve veće ime u svetu filma, Benedikt Kamberbač nema nameru da napušta televiziju, na kojoj je i počeo stvaranje svog imidža i imena.

Kompanija Showtime priprema novu mini seriju pod nazivom “Melrose”, zasnovanu na polu-autobiografskim romanima Edvarda St. Obina. Priča će pratiti ključna dešavanja u životu Patrika Melrouza, od 1960-ih godina u Njujorku do 2000-ih u Velikoj Britaniji, počevši od zlostavljanja u ranom detinjstvu, preko razvoja u aristokratkog plejboja, a potom pada u svet droge i konačno pokušaja oporavka i čupanja iz mračnih dubina zavisnosti.

Scenario za pet epizoda, koliko će imati ova serija, napisao je Dejvid Nikols (“Far from the Madding Crowd”).

Pored ove serije, Kamberbač se priprema i da zaigra u TV filmu “The Child In Time”, zasnovanog na romanu Iana MekJuana. Ovog novembra imaćemo prilike da ga vidimo i u najnovijem ostvarenju o nordijskom bogu, Toru, “Thor: Ragnarok” kao i za par godina u sledećem filmu iz Marvel serijala, “Avengers: Infinity War”. U oba ova filma Kamberbač igra ulogu doktora Strejndža. Što se tiče uloge koja ga je i proslavila, Šerloka Holmsa u istoimenoj seriji, za sada se ne zna da li će biti pete sezone.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: