Ben Mendelson zainteresovan za ulogu još jednog poznatog negativca

Ben Mendelson očigledno veoma dobro predstavlja negativce u filmskim projektima pa je, nakon dobro poznatih uloga u filmovima kao što su “Rogue One” i “Una” i ulogama u ostvarenjima koja tek dolaze: “Ready Player One” i ““Captain Marvel” odlučio da još jednom ode na suprotnu stranu od one za koju se bori glavni junak/junakinja.

Ovoga puta australijski glumac voleo bi sebe da vidi kao Viktora von Duma, poznatijeg kao  doktor Dum, po njemu, najboljeg strip junaka svih vremena i zakletog neprijatelja Fantastične četvorke.

Kako sam Mendelson kaže: “Doktor Dum je najveći strip lik svih vremena. To je sjajna uloga. Ono što je privlačno kod Viktora je oštećenost i trauma, gubitak porodice, zlo koje mu je naneto. A onda on preuzima stvar u svoje ruke, osveta i zaštita Latverije obmotane u vibraciju Hladnog rata. Ima nešto što je privlačno u toj kombinaciji. Ono što ga čini sjajnim je taj deo gde je njemu stalo”.

Iako je ovo samo Mendelsonova želja, nije poznato da li će se u budućnosti snimiti neki film o doktoru Dumu, mada glumci mogu da budu veliki lobisti što se tiče snimanja nekog filma koji nije ni bio u planu.

Za sada Bena Mendelsona možemo gledati kao kralja Džordža VI u drami “Darkest Hour”, u kojoj Geri Oldman igra britanskog premijera Vinstona Čerčila.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: