Banderas odustao od “Versace” filma

U razgovoru za THR, španski glumac ukratko je objasnio razlog njegovog odustajanja od ostvarenja “Versace” koji je reditelj Bili Ogust pripremao još od kraja 2015. godine.
Razlog je vrlo jednostavan, projekat Rajana Marfija “American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace” ima mnogo jaču postavku i već izgrađenu bazu obožavaoca ove serije koja je stekla veliku popularnost sa prvom temom kojom se bavila, a to je suđenju O.Dž. Simpsonu. U ovoj priči glavne uloge igraju Kjuba Guding junior, Džon Travolta, Sara Polosn i Dejvid Švimer.
“American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace” u timu će imati Edgara Ramireza kao Đanija Versaćea, Rikija Martina kao njegovog ljubavnika, Penelope Krus kao Donatelu Versaće i Darena Krisa kao serijskog ubicu Endrjua Kunna.
“U stvari, sreo sam Bilija Ogusta na Kanskom filmskom festivalu. S obzirom da je u pripremi serija u kojoj će igrati moja prijateljica Penelope Krus, pogledali smo se i shvatili da ovaj film više nema smisla”, objasnio je Banderas razlog za gašenje filmskog projekta “Versace”.
Serija Rajana Marfija “American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace” zamenila je mesto sa predviđenom trećom sezonom, koja je trebalo da predstavi dešavanja tokom Uragana katrina, tako da će početi sa emitovanjem već početkom 2018. godine.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: