“Bad Moms” dobio svoj prvi ‘R’ trejler

STX Entertainment uspela je da okupi zajedno Milu Kunis,  Kristen Bel, Ketrin Han i Kristinu Eplgejt u komediji koja se zove “Bad Moms”. Režiju potpisuju Džon Lukas i Skot Mur, koji su majstori u pravljenju priče, gde publika automatski prihvata karaktere i povezuje se sa njima.

Priča prati tri mlade majke koje od svojih odgovornosti beže u slobodu, a pri tome se sukobljavaju sa grupom ‘savršenih roditeja’.

“Džon Lukas i Skot Mur su majstori da postave likove u urnebesne situacije. Ovaj film obezbeđuje retku mogućnost za nekoliko jakih ženskih likova i oduševljeni smo što smo uspeli da sakupimo tako dobru ekipu koju predvode Mila Kunis, Kristina Eplgejt i Kristen Bel. Jedva čekamo da počnemo sa produkcijom i budemo deo magije koju će ovaj tim doneti na veliko platno”, izjavio je Oren Aviv, predsednik kompanije STX Entertainment.

Pre par dana, STX Entertainment objavio je i prvi ‘R’ trejler za ovu komediju, a kako mlade majke uživaju u svojoj novoj slobodi, pogledajte u trejleru za ostvarenje koje nam u bioskope dolazi 29. jula.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: