Ang Li priprema “Gemini Man”

Kada plaćeni ubica, kojeg polako stižu godine, odluči da se povuče s posla, imaće jedan jako veliki problem. Poslodavci će na njega poslati nepredvidivog protivnika, njegovog klona koji je 25 godina mlađi i koji je na vrhuncu svoje moći.

Ostvarenje “Gemini Man” privuklo je pažnju reditelja Anga Lija, koji je zainteresovan da ekranizuje ovu ideju, prvi put predloženu još 1997. godine, od strane scenariste Darena Lemkea.

S obzirom da tada filmska tehnologija nije bila dovoljno dobra da se na kvalitetena način pozabavi ovom temom, sada je pravo vreme da se priča predstavi na velikom ekranu.

Produkciju će nadgeldati Džeri Brakhajmer, koji je prošle godine obezbedio prava na ovaj film. ostvarenje Anga Lija, prvo nakon 2012. godine,  “Billy Lynn’s Long Halftime Walk”, imali smo prilike da gledamo krajem prošle godine, kao prvo ostvarenje snimano u 4K rezoluciji i 120 fps.

Ostvarenjem “Gemini Man” Li planira da dalje pomera granice upotrebe najsavremenije filmske tehnologije u savremenim ostvarenjima.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: