Anđelina Džoli posle duže pauze planira dve nove uloge

Nakon burnog razvoda od supruga Breda Pita, borbe za starateljstvo nad decom i, sve u svemu, mučnog perioda u životu, situacija u životu Anđeline Džoli polako počinje da se smiruje. Ovo se vidi i po odluci da se oskarovka ponovo posveti poslu. Ona ima u planu dva nova projekta, koja nastaju pod okriljem kompanije Universal Pictures. Što se glume tiče, ovim angažovanjem ona će prekinuti pauzu od dve godine.

Prvi film koji je u planu predstavlja adaptaciju knjige Sajmona Sebaga Montefijorija “Catherine the Great and Potemkin: The Imperial Love Affair”, koja govori o ljubavi između ruske carice Katarine II Aleksejevne, poznate kao Katarine Velike i princa Grigorija Potemkina, koji je bio njen suvladar. Oni su zajedno zauzeli Ukrajinu i Krim za Rusiju.

Drugi film se bazira na špijunskoj drami Kler Mali, “The Spy Who Loved”, vezanoj za Drugi svetski rat, koja govori o britanskoj špijunki Kristini Skarbek, poznatoj kao Kristin Granvil, ćerki poljskog aristokrate. Zanimljivo je da je ona upravo bila inspiracija za lik u romanu Iana Flenminga, “Casino Royale”, kao Džejms Bondova ljubav Vesper Lind.

Osim ova dva projekta, poznato je da je Anđelina Džoli zainteresovana i za nastavak filma”Maleficent”(2014.), ali kada će on doći na red ostaje da vidimo.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: