Alisia Vikander u ostvarenju “The Marsh King’s Daughter”

Prema bestseleru Karen Dion, Ela Smit i Mark L. Smit napisali su scenario za dolazeće ostvarenje pod nazivom “The Marsh King’s Daughter”, za koji je Alisija Vikander angažovana u glavnoj ulozi, a kao reditelj za snimanje se priprema Morten Tildum.

Alisija će igrati mladu Helenu Peterije, ženu u slakdnom braku sa odanim mužem i slatkom ćerkicom. Međutim, Helena krije mračnu tajnu. Njena majka je kindapovana kada je bila mlada i Helena je dete koje je njena majka dobila sa mučiteljem. One su bile držane zatočene na tajnoj lokaciji u nepoznatoj šumi, sve do Helenine 12. godine, kada je otmičar bio uhvačen i uhapšen. Sada, nakon svog tog vremena, on je pobegao iz zatvora i Helena mora da se suoči sa njim i svojom mračnom prošlošću.

STX International predstaviće ostvarenje na na Berlinskom filmskom marketu ovih dana, a produkcija bi trebalo da počne na proleće.

U međuvremenu, Alisiju Vikander moći ćemo da pogledamo 16. marta u bioskopima u najnovijoj adaptaciji popularne video igrice “Tomb Raider”.

Ostavite komentar

%d bloggers like this: