Adam Levin se pridružuje glumačkoj ekipi za komediju “The Clapper”

Adam Levin, osim što je frontmen muzičke grupe “Maroon 5”, povremeno ima učešće i na filmskom platnu, bilo da glumi sebe (“Pitch Perfect 2”, “Klown Forever”, “Popstar: Never Stop Never Stopping”), da je narator (“Unity”) ili pak igra određenu ulogu (“Begin Again”). Skoro svi ovi navedeni filmovi pripadaju žanru komedije, pa možda nije ni čudno što se odlučio za još jedno filmsko ostvarenje iz tog žanra. Naime, kako navodi The Wrap, Adam Levin se pridružuje Amandi Sejfrid, Trejsiju Morganu i Edu Helmsu u predstojećoj nezavisnoj komediji “The Clapper”.

Film je nastao na osnovu istoimene knjige Dita Montiela, koji je, takođe, napisao i režirao ovo ostvarenje. Radnja je fokusirana na profesionalnog, angažovanog tapšača za emisije uživo (Ed Helms) koji učestvuje u informativnom programu u kojem se promovišu proizvodi, a koji biva primećen od strane voditelja noćnog programa. Njegovo učešće u ovom programu završava se gubitkom posla, ali i emotivne veze. Adam Levin će igrati Ralfa Rantera, filmskog producenta zaduženog za noćni šou, koji se završava uništenjem tapšačevog života.

“The Clapper” je sedmi film po redu za Dita Montielija, a prethodnih šest su: “A Guide to Recognizing Your Saints”(2006.), “Fighting”( 2009.), “The Son of No One”(2011.), “Empire State”(2013.), “Boulevard”(2014.) i “Man Down”( 2015.).

Ostavite komentar

%d bloggers like this: